Ristaffel

 
09-05-2011
Risretter



400 gram kalkunbryst.
200 gram broccoli.
1 bundt porre med det grønne.
1 stort madæble.
2 dl. æblejuice.
4 teskefuld maizenamel.
1 spiseskefuld sukker.
½ teskefuld Collmans sennepspulver.
2 spiseskefulde jomfru olivenolie.
1 spiseskefuld karry.
1 spiseskefuld gurkemeje.
1 spiseskefuld frisk ingefær.
Varm en wok gryde op ved kraftig varme.

Hæld olien i og svits karryen i olien.

Kalkunbrystet skæres i mindre stykker/tern og brunes i olien.

Broccolien skylles og stokken skæres af. Selve broccoli-hovederne deles i små passende buketter.

Skræl ingefæren og skær den i små tern.

Skræl æblet og skær det i små både.

Rens porrene godt og skær dem i fine tynde strimler.

Maizenamelet opløses i æblejuicen. Sukker, sennep og gurkemeje kommes ned i wok gryden til det brunede kød. Rør konstant rundt indtil det er blevet mere tykt.

Æblet, ingefær, broccoli og porer kommes i.

Ristaffel koges færdig under låg ca. 10 minutter, og er derefter klar til servering.

Retten serveres med ris kogt med 2 teskefulde gurkemeje og små skåle med diverse tilbehør f.eks. skiver af banan, majs, kokosmel, sherrytomater, syltede hvidløg, rosiner, ærter og mango chutney.





 
 
Find information om: mad guide madopskrifer guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)