Rør sukker, soyasauce, sake og salt sammen i en gryde under svag varme, indtil sukker og salt er opløst. Afkøles til stuetemperatur.
Pisk æggene sammen, så der kommer så lidt luft i den som muligt - den skal ikke være luftig.
Rør æggene og den afkølede bouillon sammen.
Hæld en fjerdedel af dejen på en oliesmurt pande. Vip panden, så hele bunden dækkes jævnt.
Steges til æggene netop er faste, prik eventuelle bobler med en spisepind.
Fold pandekagen sammen på midten.
Smør den tomme halvdel af panden med olie, og lad pandekagen glide over på den smurte halvdel, hvorefter den anden halvdel af panden smøres.
Hæld den samme mængde dej - en fjerdedel af den oprindelige - på panden, og løft pandekagen, så dejen kan løbe ind under den.
Når denne er stegt gentages processen to gange med resten af dejen.
Blokken steges en smule længere for at karamellisere sukkeret på overfladen.
Derefter vendes den ud og afkøles.
Ægge-pandekagen skæres i 8 stykker når den er kold, og monteres med et "mavebælte" af nori-tang.
Tips:
Denne sushi er en sødet ægge-pandekage, der serveres til sidst, som en slags desert.
|