Svensk pølseret

 
13-05-2011
Billig mad



1 kg. kogte pillede kartofler
1-2 løg
Margerine til stegning
10 pølser (evt. bayerske eller kyllingepølser)
1 dåse koncentreret tomatpuré
ca. 3 dl. mælk
1 dl. madlavningsfløde eller kaffefløde (kan undlades)
3 tsk. paprika
½ tsk. mild karry
Salt og peber
Purløg eller persille til pynt
Løgene hakkes meget fint og pølserne skæres i tykke skiver. Løgene svitses på panden sammen med karryen til de er næsten gyldne. Pølserne svitses herefter med et øjeblik.

Herefter drysses paprikaen på, og der skrues ned for varmen til middel temperatur.

Skær de kogte kolde pille-kartofler i skiver og tilsæt det sammen med mælk og tomatpuré. Bland det hele godt sammen og lad retten småsimre i ca. 15 minutter. Herefter tilsættes fløden (kan undlades hvis man ønsker en fedtfattig udgave), og retten simrer i yderligere 15 min. Smag til slut til med salt og peber.

Pyntes til slut med endten purløg eller persille - efter smag og behag.





 
 
Find information om: guide madopskrifer mad guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)