Teboller

 
07-05-2011
Boller



500 g.flormel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
35 g.gær
2 dl.sødmælk
2-3æg
250 g.smør eller margarine
Tørdelene sigtes.
En fordybning laves i midten, og heri kommes gæren, der er udrørt med 1 spsk. af mælken samt resten af mælken og æggene.
Det hele røres let sammen.
I løbet af 10 minutter ?slås? det kolde fedtstof lidt af gangen i dejen.
Stilles til hævning på et køligt sted dækket af et låg eller et fugtigt klæde.



Formes med 2 spiseskeer til runde boller, der anbringes på en smurt plade.
Efterhæves ca. ? time.



Pensles, bages lysebrune, ca 15 minutter.



Bollerne kan også tilberedes med varm hævning i løbet af 2 timer efter samme fremgangsmåde.

Bedømmelse: 9.00 af 10





 
 
Find information om: guiden guide madopskrifer mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)