Thai Kylling

 
09-05-2011
Thai mad

Antal: 4



200 g broccoli
1 stor rød peber
1 stort løg
1 spsk. grøn karrypasta
3 fed hvidløg
1 spsk. oystersauce
2 spsk. limesaft
2 tsk. brun farin
1 spsk. sød chilisauce
1 lille frisk chili
1 ds. bambusskud
500 g kyllingebryst i strimler
1. Alle grønsagerne rengøres. Broccolien deles i buketter og resten skæres i små tern.

2. Kyllingebrystet skæres i strimler.

3. Kyllingekødet kommes i en wok gryde uden fedtstof.

4. Alle grønsagerne på nær broccolien kommes i gryden og steges med sammen med kyllingen.

5. Tilsæt de pressede hvidløg, lime, oystersauce, karrypasta, sød chilisauce og lad det stege med i retten. Smag retten til med salt og peber og krydr evt. yderligere med de andre krydderier. Når kyllingekødet er gennemstegt kommes broccoli buketterne i retten og står og simrer med et par min. Herefter er retten klar til servering.

Serveres med ris til retten.





 
 
Find information om: mad guide madopskrifer guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)