Tiramisu

 
22-05-2010
Kager

Antal: 4



16 stk.Savoiardi kiks (lady fingers)
1 dl.Marsala (italiensk sød vin) eller Cognac
4 kopperstærk kaffe
3æg
3 spsk.sukker
250 g.bæger Mascarpone
? l.piskefløde
Kakao
Pisk æggeblommerne tykt med sukkeret og rør Marscapone i. Pisk æggehviderne stift og vend dem i cremen med bløde bevægelser.

Pisk fløden og vend også den i cremen.

Savoiarde kiksene dyppes i Marsalavin / Cognac og stærk kaffe i ca. 5 min., hvorefter de lægges lagvis mellem cremen.



Lav kagen dagen før brug, og lad den stå og trække køligt. Sigt kakao henover desserten lige før servering.

Bedømmelse: 8.00 af 10





 
 
Find information om: guide guiden madopskrifer mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)