Tunmousse

 
07-05-2011
Fiske forretter

Antal: 4



2 ds tunfisk naturel
1 mellemstort løg
Saft af ca. 1 citron
2 dl creme fraiche 18%
4 bl. husblas
1 dl piskefløde
Salt
Peber
1 glas lyserød kaviar (100 g)

Pynt:
Tomater
Lidt kaviar
Mynte eller citronmelisse

Dressing:
2 dl cremefraiche
Citronsaft
Salt
Peber
Bland tunfisk, pillet, hakket løg citronsaft og creme fraiche og kør det et øjeblik i blenderen.

Udblød husblassen i koldt vand, smelt den i mikroovnen og hæld den i tunmassen. Når massen begynder at stivne vendes der flødeskum i. Vend kaviar i, og smag til. Hældes op i form, og stilles koldt mindst 2 timer. Ved serveringen pyntes med tomatbåde, kaviar og grønt.

Kan serveres med flute til.





 
 
Find information om: madopskrifer guiden guide mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)