Pandekagedej: Pisk alle ingredienserne til pandekagedejen sammen til en klumpfri dej.Lad dejen hvile ? time i køleskabet.Røe dejen igennem og spæd op med lidt mere væske hvis den er for tyk.Bag 12 tynde pandekager i lidt olie på en pande ca.22 cm i diameter. Fyld: Smelt smørret og svits løgene heri.Tilsæt oksekød og rør til det har delt sig.Tilsæt tomater,hakket hvidløg.krydderier,tomatpure og chilisauce.Lad sauce koge lidt og smag evt. til med krydderier.Læg et par skefulde fyld på hver pandekage og rul dem sammen.Læg dem på sammenføjningen i et smurt ovnfast fad. Skær de flåede tomater i terninger og drys dem over.Pisk fløden halvstiv med hvidløg oghæld det over pandekagerne.Drys med reven ost.Bag dem midt i ovnen ved 250 graderi 15 minutter. Server evt.frisk salat til
|