Vanillefromage

 
07-05-2011
Fromage

Antal: 8



150 g. Sukker
1 dl. vand
12 pasteuriseret æggeblommer
1 stang vanille
1 l letpisket fløde
9 blade g?latine
1 bak friske jordbær
Sukker og vand koges igennem til let sirup. Æggeblommer piskes sammen med vanillemarv sammen med den kogende sirup og legeres let over svag varme til cremekonsistens (den skal piskes kold). Til sidst piskes den udblødte smeltede g?latine i æggemassen.
Den letpiskede fløde vendes i æggeskummet - lad massen stivne lidt på køl imens man klargøre jordbærende. Toppen pilles af og jordbærren skæres i små tern. Vend jordbærrene i massen og fyld den i en form. Gem evt. nogle jordbær til pynt


Tips:

Hvis man ikke bruger jordbær og smager den til med noget andet fx spiritus skal man huske at hvis man tilføjer 1 dl væske skal der også tilføjes 1 blad gelatine.

Bedømmelse: 8.00 af 10





 
 
Find information om: mad guide guiden madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)