Vietnamesisk æggekage

 
08-05-2011
Brunch



50g cellofannudler
Kogende vand
2tørrede skovøresvampe
3 fedhakket hvidløg
1 spsk.olie
6 æg
350 g.blendet svinekød
½ tsk.salt
1 knsp.peber
1 tsk.sukker
1 dl.korianderblade
2 røde chili i skiver
½ dl.soyasauce
Udblød nudlerne i vand, dryp af og skær dem i 1 cm lange stykker.

Udblød svampene i vand i 10 minutter og skær dem i tynde strimler.

Sauter hvidløget mørt og gyldenbrunt i olie.

Pisk æggene, tilsæt hvidløg, svinekød, nudler, svampe og krydr med salt og peber samt sukker.

Hæld æggeblandingen i små skåle og sæt dem i en bradepande i vandbad.

Damp dem i en forvarmet ovn ved 150 grader i 30 minutter.





 
 
Find information om: guiden mad madopskrifer guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)