Winerbrødsstang

 
11-05-2011
Wienerbrød



1 portion wienerbrøds dej
1 portion creme


Fyld:
Til pensling:
Sammenpisket æg

Drys / Pynt:
Hakkede mandler eller nødder
Tesukker


Tilbered cremen (ligesom til spandauere)

Del dejen i to dele og udrul hvert stykke til en aflang firkant, ca. 15x40 cm. På et meldækket bord.

Læg dejstykkerne på et bageplade beklædt med bagepapir. Fordel cremen i en stribe midt på dejen - dog ikke helt ud til enderne. Sæt ovnen på 225 grader.

Fold langsiderne af dejen ca. 1/3 ind mod midten og tryk godt sammen. Lad wienerbrødsstængerne hæve i ca. 20 minutter.

Pensl med sammenpisket æg, drys med hakkede mandler/nødder og tesukker og bag wienerbrødsstængerne i ca. 20 minutter.





 
 
Find information om: guiden guide mad madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)