Cremet koteletter i fad med chili og hvidløg

 
09-05-2011
Svinekød

Antal: 4 



4 koteletter
1/2 rød chili
1 fed hvidløg
1 ds flået tomat (gerne med hvidløg og basilikum)
salt & peber
1 stort løg
evt. en terning grøntsags-boulion
1/2 L piskefløde
3 dl. vand (cirka)
3 dl. mælk (cirka)
4 gulerødder
cirka 1 kg kartofler

Hak chili, hvidløg og løg fint

snit gulerødderne og kartoflerne i tynde skiver hæld det hele i et STORT fad eller en stegeso.

hæld fløde, mælk, de flået tomater og vand udover.

drys med salt og peber evt. boulion

rør godt rundt og sæt det i ovnen ved 200 grader - husk at røre i det ofte da det ellers brænder på.

efter 30-45 min. skal koteletterne brunes 2 min på hver side på panden, og derefter ned i den varme cremet kartoffel masse i ovnen. også skal det stadig stege/varmes i ovnen i cirka 30 minutter ekstra :-)

Tips:

det kommer sig ikke så nøje hvor mange kartofler,vand og mælk der kommes i. det er sådan lige hvad du nu selv syntes.

Hvidløg og chili skal i retten, det kommer til at smage super skønt. Men brug KUN ½ chili ellers bliver det alt for stærkt.





 
 
Find information om: mad guiden madopskrifer guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)