|
|
|
|
1 - 9: Nyeste Svinekød
|
|
|
|
|
|
|
|
Boller i Karry
(Madopskrifter > Flæskefars)
|
|
500 g hakket kalv og flæsk,
3 spsk. hvedemel,
1 æg,
1 revet løg,
salt & peber,
ca. 2 dl mælk.
Karrysauce:
30 g smør,
1 revet løg,
1 revet æble,
ca. 1 spsk karry,
4-5 spsk hvedemel,
3 dl boui...
|
|
|
|
Hamburgerryg med grønlangkål
(Madopskrifter > Hamburgerryg)
|
|
Ca. 1 1/2 kg røget hamburgerryg
salt
2 glas kartofler
sukker
1 1/2 kg. kartofler
ca. 500 g. frossen grønkål
magarine
sukker
salt
hvedemel
mælk ...
|
|
|
|
Cajun koteletter
(Madopskrifter > Svinekoteletter)
|
|
4 svinekoteletter
2 spsk hvedemel
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1/4 tsk cayennepeber
½ tsk edelsüsspaprika
25 g smør
1 zittauerløg i både
3 knust fed hvidløg
1 rød peberfrugt i lange strimler
...
|
|
|
|
Koteletter i fad
(Madopskrifter > Nakkekoteletter)
|
|
koteletter (nakkekoteletter er bedst)
løg
champignoner (eller forskellige svampe fx kantereller)
salt
peber
hakkede tomater på dåse
piskefløde efter samvittighed...
|
|
|
|
Sønderjysk surrib
(Madopskrifter > Nakkekam)
|
|
350 gram ribbenstykke eller nakkekam
Vand
1 tsk. salt
4-5 hele peberkorn
1-2 stk. laurbærblade
4 spsk. eddike
6 blade husblas ...
|
|
|
|
Flæskesteg
(Madopskrifter > Nakkekam)
|
|
2-2½ Kg. Nakkekam m. svær
2 gl. hvide kartofler
2½ kg kartofler
Mælk til sovs
Jævning til sovs
Kulør til sovs
evt. bullionterning til sovs
1 gl. rødkål
Sukker (til de brune kartofler)
Smør (til de...
|
|
|
|
Mørbradgryde
(Madopskrifter > Svinemørbrad)
|
|
Ca. 600 g mørbrad
250 g skalotteløg
250 g champignoner
ca. 50 g smør
1 ds. flået tomater
2 dl grønsagsbouillon
ca. 2 dl piskefløde
1/4 tsk esdragon
1 spsk dijon-sennep
250 gr. Cocktail p&oslas...
|
|
|
|
Svinemørbrad med bacon og grøntsager
(Madopskrifter > Svinekød)
|
|
1 Hel svinemørbrad
1 pk. bacon i skiver
400 gr. kartofler
3-4 porrer
200 gr. gulerødder
2 kviste rosmarin
2 dl.vand
lidt olie
salt og peber ...
|
|
|
|
Cremet koteletter i fad med chili og hvidløg
(Madopskrifter > Svinekød)
|
|
4 koteletter
1/2 rød chili
1 fed hvidløg
1 ds flået tomat (gerne med hvidløg og basilikum)
salt & peber
1 stort løg
evt. en terning grøntsags-boulion
1/2 L piskefløde
3 dl. vand (cirka)
3 dl. m...
|
|
1 stang vanille
100 g. rørsukker
8 æggeblommer
2½ dl. mælk
5 dl. piskefløde ...
Hvis du har du materiale til katagorien "Svinekød" så indsend det til os. Hovedkategori: Madopskrifter