Grovbrød

 
26-10-2010
Brødopskrifter



1 tsk Salt
25 g Gær
400 g Hvedemel
125 g Grahamsmel
4 dl Vand (lunkent)
Gæren smuldres i et dejfad. Salt tilsættes. Hæld vandet over gæren og rør til gæren er opløst. Tilsæt resten af ingredienserne.

Rør den klistrede dej sammen med en træske og lad dejen hæve under film i 1-2 timer på et lunt sted. Tænd ovnen på 225 grader.

Hæld forsigtigt dejen ud på en smurt bageplade. Dejen skal overhovedet ikke æltes. Lad dejen efterhæve i 30 minutter.

Bag brødet midt i ovnen i 15 minutter, sænk varmen til 150 grader og bag brødet i yderligere 40-50 minutter.

Bedømmelse: 6.33 af 10





 
 
Find information om: mad madopskrifer guiden guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)