Sæt hamburgerryggen i kog i en gryde med vand. Kog ca. 1 1/2 time eller til den er 75 grdaer i midt temperatur. Skal hvile ca. 15 min. før udskæring.
Skræl kartoflerne og sæt i kog m. lidt salt ca. 20 min. før hamburgerryggen er færdigkogt.
Smelt noget sukker og lidt magarine i en høj pande v. middel varme. Sukkeret skal være gyldent og må IKKE blive brændt. Lad glaskartoflerne dryppe af i en si imens. Når sukkeret er smeltet og ser jævnt ud hælder du de afdryppede kartofler i. Sørg for at vende dem jævnligt. Tag dem fra varmen når du synes de er pæne og brune med et pænt sukkerlag.
Den frosne grønkål hældes i en gryde m. ca. 100 g. magarine og smelter v. svag varme. Når det er godt varmt og helt smeltet, osse magarinen, drysser du ca. 1 dl. mel i og rører godt ud til der ingen klumper er. Tilsæt så mælk til du synes konsistensen er passende.Skal være go tyk. Smag til med slat og sukker.
|