Mørbradgryde

 
15-05-2011
Svinemørbrad



Ca. 600 g mørbrad
250 g skalotteløg
250 g champignoner
ca. 50 g smør
1 ds. flået tomater
2 dl grønsagsbouillon
ca. 2 dl piskefløde
1/4 tsk esdragon
1 spsk dijon-sennep
250 gr. Cocktail pølser
Mel
Paprika
Salt
Peber
Fjern sener og hinder fra mørbraden og skær den i skiver.

Bank bøfferne let med håndroden og vend dem i salt- og peber blandet mel.

Skold og pil løgene.

Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Smelt fedtstoffet gyldent og brun hurtig mørbradbøfferne & pølserne heri.

Tag dem op og svits løg og champignoner.

Læg bøfferne & pølserne tilbage og hæld bouillon og fløde ved.

Krydder med esdragon, salt og peber og lad retten simre i 10-15 minutter.

Smag sovsen til med dijon sennep.





 
 
Find information om: mad guide madopskrifer guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)