Ca. 600 g mørbrad 250 g skalotteløg 250 g champignoner ca. 50 g smør 1 ds. flået tomater 2 dl grønsagsbouillon ca. 2 dl piskefløde 1/4 tsk esdragon 1 spsk dijon-sennep 250 gr. Cocktail pølser Mel Paprika Salt Peber
Fjern sener og hinder fra mørbraden og skær den i skiver.
Bank bøfferne let med håndroden og vend dem i salt- og peber blandet mel.
Skold og pil løgene.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Smelt fedtstoffet gyldent og brun hurtig mørbradbøfferne & pølserne heri.
Tag dem op og svits løg og champignoner.
Læg bøfferne & pølserne tilbage og hæld bouillon og fløde ved.
Krydder med esdragon, salt og peber og lad retten simre i 10-15 minutter.
Smag sovsen til med dijon sennep.
Find information om: mad guide madopskrifer guiden (Hovedkategori: Madopskrifter)