Salat med vilde ris og rosiner

 
10-05-2011
Rissalater

Antal: 4 



100 g vilde ris
evt. lidt hønsebouillon
75 g gulerødder
20 g valnødder
75 g forårsløg
40 g rosiner

Citrondressing af :

1 dl. citronsaft
1 dl. jomfruolivenolie
salt og peber
Skyl de vilde ris grundigt og hæld dem i dobbelt så meget kogende vand, som de selv fylder, gerne tilsat lidt hønsebouillon.

Lad risene koge i ca. 45 minutter, men hold godt øje med, at de ikke koger for længe og bliver bløde og klistrede.

De skal netop åbne sig uden at være for hårde.

Skær gulerødderne i strimler, forårsløg i skiver og halver valnødderne.

Bland ingredienserne til dressingen sammen og bland dem med ris, urter, nødder og rosiner.





 
 
Find information om: mad guiden madopskrifer guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)