Svinemørbrad med bacon og grøntsager

 
13-05-2011
Svinekød



1 Hel svinemørbrad
1 pk. bacon i skiver
400 gr. kartofler
3-4 porrer
200 gr. gulerødder
2 kviste rosmarin
2 dl.vand
lidt olie
salt og peber
Rens mørbraden for sener o.lign.

Rul den ind i bacon, og placer den i en bradepande eller et ildfast fad.

Vask kartoflerne og skær dem i mindre stykker og læg dem i fadet med mørbraden og rosmarinkvistene.

Hæld lidt olie og vandet over kartoflerne og krydder med salt og peber.

Sæt fadet i ovnen ved 200 c rens og del gulerødder og løg ligeledes i mindre stykker og put dem i fadet efter ca. 20 min.

Vend grøntsagerne rundt og steg videre i 40 min.





 
 
Find information om: guide guiden mad madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)