|
|
|
|
1 - 4: Nyeste Madlavningstips
|
|
|
|
|
|
|
|
Fjern garvesyren fra termokanden
(Madtips > Madlavningstips)
|
|
Hæld kogende vand og en skefuld bagepulver i termokanden, og efter en time er garvesyren væk«. ...
|
|
|
|
Undgå at risengrøden brænder på
(Madtips > Madlavningstips)
|
|
Smør bunden af den gryde, du skal koge risengrøden i, med margarine på et stykke køkkenrulle – så brænder grøden ikke på«. ...
|
|
|
|
Fjern fastbrædt grød
(Madtips > Madlavningstips)
|
|
Fastbrændt grød i en gryde klares ved at koge vand og groft salt i gryden....
|
|
|
|
Varm kakao
(Madtips > Madlavningstips)
|
|
Rører kakaopulver og koldt vand sammen til en slags creme, før du tænder for gryden til varm kakao. Derefter hælder du mælken i lidt ad gangen, så brænder det ikke på. Og hvis du stiller en ske i gryd...
|
|
Waldorfsalat - Gammeldags200 gram mayonnaise
2 Sp.sk. Citron saft
1 dl. let pisket fløde
2 æbler - Danske Inger Marie er rigtig god
1 stk. selleri - dobbelt så meget som æble
25 gram valnøddekerner
12 blå druer
...
Hvis du har du materiale til katagorien "Madlavningstips" så indsend det til os. Hovedkategori: Madtips