1 - 3: Nyeste Frysning af mad
 
Madtips
 
Rester kan gemmes til sovsen
(Madtips > Frysning af mad)


Hvis du har en rest rødvin tilbage, så lad være med at smide den ud. Hæld rødvinen i isterningposer, eller bare en lille pose og frys det ned, så kan den bruges til en sovs på et andet tidspunkt. Det samme ...
Madtips
 
Så længe kan din mad holde sig i fryseren
(Madtips > Frysning af mad)


Der er meget forskelligt hvor længe mad kan holde sig i fryseren. Frugt og oksekød fra 10 til 12 måneder Grøntsager, kalvekød og fjerkræ fra 8 til 10 måneder Vildt fra 6 til 8 måneder Svi...
Madtips
 
Gode råd om frysning af mad
(Madtips > Frysning af mad)


Her er nogle gode råd når du skal fryse mad: Sørg for tæt pakning Man skal sørger for at madvarer er pakket helt tæt. Ellers kan der være årsag til vitamintab og dehydrering af madvarerne, ...





Tranebærsauce
100 g. tranebær eller ribs 2 spsk. brun farin 2 spsk. hvedemel Salt ...

Hvis du har du materiale til katagorien "Frysning af mad" så indsend det til os. Hovedkategori: Madtips