1 - 6: Nyeste C
 
Madleksikon
 
Catering
(Madleksikon > C)


Catering var oprindelig levering af mad, drikke og toldfrie varer til fly, færger o.l. Senere udvidet til at omfatte leverancer af især halvfabrikata til storkøkkener og fast food-restauranter. I dag anvendes det også om saml...
Madleksikon
 
Champignon
(Madleksikon > C)


Champignon (Agaricus bisporus) er en almindelig svamp, der ofte benyttes som tilbehør i forarbejdede madvarer eller i salater Champignon findes vildt i skove og på marker over store dele af verden, men det var først omkring midt...
Madleksikon
 
Cheddarost
(Madleksikon > C)


Cheddarost er fremstillet af komælk. Osten har en lysebrun, tør skorpe og dens konsistens er fast og elastisk. Den har navn efter landsbyen Cheddar i England hvor den oprindeligt blev fremstillet. I dag fremstilles osten over hele verden...
Madleksikon
 
Chokolade
(Madleksikon > C)


Chokolade (flertal: chokolader) er et næringsmiddel, der består af kakaopulver, kakaofedt, sukker og vanilje. Sojalecitin tilsættes som emulgator. Chokolade er meget næringsrig og velsmagende, og den har en opkvikkende og stim...
Madleksikon
 
Chokoladebutik
(Madleksikon > C)


En chokoladebutik er et sted hvor man kan købe alle former for chokolade. Chokolade er et næringsmiddel, der består af kakaopulver, kakaofedt, sukker og vanilje. Sojalecitin tilsættes som emulgator. Chokolade er meget n&ae...
Madleksikon
 
Chokoladekage
(Madleksikon > C)


Chokoladekage er en kage lavet af chokolade og en variation af andre ingredienser. Chokoladekage serveres ofte ved fødselsdage, brylluper og andre sammenkomster....





Kanelsnegle
100 g. smør 5 dl. letmælk 50 g. gær 1 tsk. salt 1 dl. sukker 1 tsk. stødt kardemomme 1 letpisket æg ca. 800 g. hvedemel Kanelfyld: 150 g. bødt smør 1? dl. sukker 3 tsk. kanel...

Hvis du har du materiale til katagorien "C" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon