1 - 5: Nyeste G
 
Madleksikon
 
Garniture
(Madleksikon > G)


Garniture betyder oprindeligt tilbehør. Idag forbindes ordet garniture hyppigst med "pynt". Garniture, tilbehør, der serveres til hovedingrediensen i en tilberedt ret. Det franske køkken lægger stor væg...
Madleksikon
 
Gryderet
(Madleksikon > G)


En gryderet er en blanding af faste ingredienser, som er kogt i vand eller andre vandbaserede væsker. Ingredienser i en gryderet kan være en kombination af grøntsager og kød. Krydderier kan også tilsættes i en gr...
Madleksikon
 
Gryde
(Madleksikon > G)


En gryde er en skål/beholder lavet af metal, som for det meste anvendes til madlavning på et komfur....
Madleksikon
 
Gaffel
(Madleksikon > G)


En gaffel er et redskab man kan bruge til at håndtere mad med. Fra tilberedning til indtagelse Den almindelige gaffel, som benyttes til at spise med, kaldes en spisegaffel og indgår normalt i et bestik sammen med en kniv og en ske ...
Madleksikon
 
Grønsager
(Madleksikon > G)


Betegnelsen grøntsag eller grønsag anvendes indenfor ernæringslære og i kulinarisk sammenhæng om den gruppe af (dele af) planter, som bliver anvendt ernæringsmæssigt, men ikke regnes for at tilhøre g...





Bananpandekager
3 dl hvedemel ¾ tsk salt 3 spsk sukker 2 tsk bagepulver 1 æg 1 tsk olie 2½-3 dl skummetmælk 1½ banan ...

Hvis du har du materiale til katagorien "G" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon