|
|
|
|
1 - 7: Nyeste M
|
|
|
|
|
|
|
|
Mandler
(Madleksikon > M)
|
|
Der findes to typer mandler – søde og bitre – og den sidstnævnte forveksles ofte med abrikoskerner. Disse kaldes ofte kinesiske mandler, og deres smag er meget lig søde mandler. De bliver brugt til at give smag til mandelessens og...
|
|
|
|
Madkasse
(Madleksikon > M)
|
|
En madkasse er en slags kasse eller boks, som er beregnet til midlertidig opbevaring af mad - ofte i form af en madpakke....
|
|
|
|
Mousserende vin
(Madleksikon > M)
|
|
Mousserende vin er en alkoholisk drik, fremstillet ved sekundær fermentering af hvidvin, hvorved der dannes kulsyre. Den mest kendte mousserende vin type er den franske champagne, navngivet efter det franske distrikt Champagne....
|
|
|
|
Mad er en essentiel energikilde for både mennesker og dyr. Der findes adskillige former for mad, dog spiser mennesker og dyr primært planter og kød. Dyr som udelukkende spiser planter, kaldes for planteædere, medens mennesker...
|
|
|
|
Madlavning
(Madleksikon > M)
|
|
Madlavning er en proces hvori en serie af ingredienser behandles og resultatet er en spiselig ret. Madlavningsproceduren varierer fra ret til ret, og forskellige kulturer har udviklet særlige metoder. I løbet af, eller under hele, proces...
|
|
|
|
Madopskrift
(Madleksikon > M)
|
|
En madopskrift indeholder en liste over ingredienser og en tilberedningsfremgangsmåde....
|
|
|
|
Middag har flere betydninger:
* Middag er midt på dagen. Se Middag (tidspunkt).
* Middag er et måltid. Middag (måltid).
...
|
|
2 kg. dyreryg
100 g. fersk spæk eller
75 g. smør
5 dl. vildt bouillon
salt
peber
Sauce:
3 dl. stegesky
2 dl. piskefløde
30 g. smør
3 spsk. mel
2 spsk. rønnebærgel
salt
peber
...
Hvis du har du materiale til katagorien "M" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon