1 - 7: Nyeste M
 
Madleksikon
 
Mandler
(Madleksikon > M)


Der findes to typer mandler – søde og bitre – og den sidstnævnte forveksles ofte med abrikoskerner. Disse kaldes ofte kinesiske mandler, og deres smag er meget lig søde mandler. De bliver brugt til at give smag til mandelessens og...
Madleksikon
 
Madkasse
(Madleksikon > M)


En madkasse er en slags kasse eller boks, som er beregnet til midlertidig opbevaring af mad - ofte i form af en madpakke....
Madleksikon
 
Mousserende vin
(Madleksikon > M)


Mousserende vin er en alkoholisk drik, fremstillet ved sekundær fermentering af hvidvin, hvorved der dannes kulsyre. Den mest kendte mousserende vin type er den franske champagne, navngivet efter det franske distrikt Champagne....
Madleksikon
 
Mad
(Madleksikon > M)


Mad er en essentiel energikilde for både mennesker og dyr. Der findes adskillige former for mad, dog spiser mennesker og dyr primært planter og kød. Dyr som udelukkende spiser planter, kaldes for planteædere, medens mennesker...
Madleksikon
 
Madlavning
(Madleksikon > M)


Madlavning er en proces hvori en serie af ingredienser behandles og resultatet er en spiselig ret. Madlavningsproceduren varierer fra ret til ret, og forskellige kulturer har udviklet særlige metoder. I løbet af, eller under hele, proces...
Madleksikon
 
Madopskrift
(Madleksikon > M)


En madopskrift indeholder en liste over ingredienser og en tilberedningsfremgangsmåde....
Madleksikon
 
Middag
(Madleksikon > M)


Middag har flere betydninger: * Middag er midt på dagen. Se Middag (tidspunkt). * Middag er et måltid. Middag (måltid). ...





Dyreryg
2 kg. dyreryg 100 g. fersk spæk eller 75 g. smør 5 dl. vildt bouillon salt peber Sauce: 3 dl. stegesky 2 dl. piskefløde 30 g. smør 3 spsk. mel 2 spsk. rønnebærgel salt peber ...

Hvis du har du materiale til katagorien "M" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon