|
|
|
|
1 - 3: Nyeste T
|
|
|
|
|
|
|
|
Te er en opkvikkende, varm drik, et udtræk (med varmt vand) af tebuskens blade. Te indeholder koffein og theophyllin. Koffeinen i te kaldtes tidligere tein Te fra tebuskens blade bruges til fremstilling af fire slags te: Hvid te er de helt fri...
|
|
|
|
Tomat er et bær, der ofte forhandles og anvendes i madlavningen som en grønsag. Frugten er rig på A- og C-vitamin, og helt nye undersøgelser viser, at de røde og gule farvestoffer virker som antioxidanter i kroppen.
...
|
|
|
|
Trylledej
(Madleksikon > T)
|
|
Trylledej er lavet af mel, salt og vand. Det bliver bagt adskillige timer i ovnen og bliver hårdt og kan derved dekoreres og lakkes. Det bliver brugt i mange lande, specielt til dekorative formål. I Grækenland laves f.eks. kranse af...
|
|
Millionbøf med kartoffelmosKartoffelmos:
1 1/2 kg. kartofler
75 g. magarine
ca. 2-3 dl. mælk
evt.en smule kartoffelvand
salt
Millionbøf:
ca. 500 g. fedtfattig oksefars
magarine til at stege kødet i
1-2 løg
1 ds. hk. tomater
Kulør
...
Hvis du har du materiale til katagorien "T" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon