|
|
|
|
1 - 2: Nyeste Æ
|
|
|
|
|
|
|
|
Ært (Pisum) er en slægt, som er udbredt med 1-5 arter i Nordafrika, Mellemøsten og Centralasien. Organisationen International Legume Database (ILDIS) anser slægten for at indeholde tre arter, hvoraf den ene har to underarter[...
|
|
|
|
Et æble er frugten af sorter fra krydsningen Spise-Æble (Malus x domestica).
Ordet "æble" kommer af germansk *ap(a)lja-, som igen kommer af en indoeuropæiske rod *abh-, "fugtig, saftig".
Den vilde oprinde...
|
|
Holdbarhed ved frysningVejledende holdbarheder ved frysning. Det forudsættes at madvarene er pakket korrekt. Kylling, hel: 12 måneder Kylling, udskåret: 6 måneder Hele stykker oksekød: 10 måneder Hakket kød: 4 mdr Magert ...
Hvis du har du materiale til katagorien "Æ" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon