1 - 2: Nyeste Æ
 
Madleksikon
 
Ært
(Madleksikon > Æ)


Ært (Pisum) er en slægt, som er udbredt med 1-5 arter i Nordafrika, Mellemøsten og Centralasien. Organisationen International Legume Database (ILDIS) anser slægten for at indeholde tre arter, hvoraf den ene har to underarter[...
Madleksikon
 
Æble
(Madleksikon > Æ)


Et æble er frugten af sorter fra krydsningen Spise-Æble (Malus x domestica). Ordet "æble" kommer af germansk *ap(a)lja-, som igen kommer af en indoeuropæiske rod *abh-, "fugtig, saftig". Den vilde oprinde...





Holdbarhed ved frysning
Vejledende holdbarheder ved frysning. Det forudsættes at madvarene er pakket korrekt. Kylling, hel: 12 måneder Kylling, udskåret: 6 måneder Hele stykker oksekød: 10 måneder Hakket kød: 4 mdr Magert ...

Hvis du har du materiale til katagorien "Æ" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon