1 - 3: Nyeste Y
 
Madleksikon
 
Yoghurt
(Madleksikon > Y)


Yoghurt er surmælksprodukt. Det fremstilles af (homogeniseret) sødmælk fra ko, får eller ged, standardiseret til et fedtindhold på ca. 3,5%. Mælken varmebehandles og podes med Lactobacillus bulgaricus og Streptoco...
Madleksikon
 
Ylette
(Madleksikon > Y)


Fedtfattig form for ymer. Fedt: 1,5-1,8 procent. Anvendelse: Morgenmad, desserter, mellemmåltid, dressinger og bagning. Frysning: ikke velegnet. ...
Madleksikon
 
Yams
(Madleksikon > Y)


Yams også kaldet cassava. En stivelsesholdig knoldfrugt der dyrkes i troperne. En rod kan opnå en vægt på op til 14 kilo. Roden koges og stampes og gæres evt., før den spises. Der findes giftige stoffer i den r&ar...





Restaurant
Restaurant er et spisested / spisehus hvor man komme og mod betaling får serveret mad, som tilberedes på stedet. Typisk har en restaurant et tema for den mad som de tilbyder, det kan være fra et andet land som f.eks. fransk, italie...

Hvis du har du materiale til katagorien "Y" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon